http://emelieholm.devote.se

Tredje gången nu då så nu borde det ju gå! Nu går jag tillbaka till devote för nu funkar det igen. Tycker blogg är så avancerat. så nu får ni skriva emelieholm.devote.se istället för emelieholm.webblogg.se! Hoppas ni följer med dit istället! OCH NU SKA JAG BLOGGA MER!

sommar och sol

Sorry för att jag inte bloggat på länge! Jag ska försöka bli bättre! Solen har kommit tillbaka i några dagar så jag har passat på att vara ute mycket. Ikväll ska jag grilla hemma hos Ebba med några utav mina finaste vänner!
 

One direction wall

Hej hallå! Har gjort om på mitt rum idag möblerat om till så som det var förut för jag tycker rummet känna mycket större då. Fick även flytta runt på alla planscher då också och det blev suuuuperfint!


Bilder från västkusten!


Sunset

Vi har det väldigt bra här på västkusten på klipporna i solnedgången med musik och godis!


Scrapbook

Var länge sedan jag scrappade men gjorde den här lite snabbt på mindre än en timma och nu kommer jag ihåg hur roligt jag tycker det är. :)


Yes!

Yes! Blogg appen funkar igen så nu kan jag blogga! Idag så har jag packat för imorgon åker jag och Matilda till västkusten i några dagar!


röd tröja och ryggsäck

 
Åh idag får jag sommarlov! Yeeeeeeeaaaah! Det firades med middag på jensens med några fina vänner. Nu sitter jag framför tv:n och tittar på lost, började precis på tredje säsongen som är den ''minst bästa'' enligt mig. Ska försöka att ta tag i att städa mitt rum och plocka fram all scrapbooking nu men vet inte riktigt om jag orkar.. Har desutom fyllt på mina one direction väggar lite mer under kvällen!
Här över kan ni se hur jag gick runt idag!

sommarjobb

Hej! Anledningen till att jag inte bloggar någoning är för att jag jobbat och har absolut ingenting att skriva om och jag går bara runt i mina tråkiga arbetskläder hela dagarna.. Men imorgon är sista dagen!! Sen får jag sommarlov!
 
Imorgon släpper ju justin sina biljetter som säkert ingen i hela sverige har missat. Hoppas man lyckas få tag på några!!
 

vinnare

Glädje och kärlek då det är som bäst!
 
 
 

RSS 2.0